interieur reinigen auto

Wiki Article

Schaam je je bijna als jij de deur opent? Wij poetsen je mazda net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Onweer doet je vierwieler geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na alsmaar buiten te hebben gestaan is dat ook best vanzelfsprekend, maar geen nood, wij geven die oogverblindende schittering naar de oppervlakte. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Onze mensen zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat mag ook wel, want ze maken gebruik van de beste autowax en geven de grootste zorg aan je auto. Zie op onze site vele voor en na foto's om jezelf te overtuigen. Binnenkort staat er dan weer een geweldig fonkelende wagen voor je appartement waar je trots om zult zijn.

Het is je ongetwijfeld eens gebeurd, je bent onderweg om inkopen voor het weekend te doen en spontaan zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Zonde, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur tevens flets, het is wel eens mooier geweest. Om van al die krassen in je Lada af te komen kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn beschadigingen die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar struiken of steentjes weer compleet onzichtbaar. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die sprankelende kleuren van een heilige koe? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de gelakte laag. Dit wordt verkregen met nano-coating en deze dienst zit tevens in ons assortiment, dus jouw bolide kan net zo superieur worden. Wat is nano-coating nu precies? Nou het is een aanvullende beschermende laag over je momentele laklaag heen die nog lange tijd blijft zitten. Het is van belang is dat de heilige koe eerst door en door gewassen moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Na deze nano-coating heeft regenwater en vuil geen houvast meer op je autolak, je auto blijft helemaal droog.

Bovendien de binnenzijde van je auto kunnen we totaal reinigen zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Wij maken werk van het gehele auto interieur, de stoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Na zoveel tijd in de heilige koe te hebben doorgebracht is deze een stuk smeriger als dat je zal willen. En wat voor persoon wilt er nu genoegen nemen met een vies auto interieur. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Veel mensen vinden een nieuw gekochte Honda lekker ruiken, spijtig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. We gaan niet met een zalige reuk domineren, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer prettig geurt.

Ook een compleet pakket afnemen kan, dan maken we je heilige koe van binnen en buiten brandschoon. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Vanzelf sprekend kan je tevens pakketten combineren, het is net wat jij ons opdraagt. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. Nadat je jouw vierwieler fris kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons als voorbeeld bij je opa wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Bezoek onze website voor meer voorlichtingen.

Ben je wel klaar met je BMW omdat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je vierwieler door ons tot in detail. Storm doet je kia geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een opknapbeurt te geven. Na vaak buiten op de oprit te zijn geweest is dat ook best logisch, maar geen probleem, in specialisten handen komt alles weer goed. Voor de fraaiste resultaten zullen we de laklaag weer doen schitteren. Met krachtige middelen en de meeste liefde krijg je de bolide weer in glanzende staat terug. Zie op onze website vele voorbeeld foto's om jezelf te overtuigen.
In de kortste tijd komen de buren op je af om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare ogenblikken is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutelbos en een witte streep laat zich in je lak zien. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Al die schadeplekken maken de kleur ook flauw, het is wel eens mooier geweest. Om je vierwieler dan weer honderd procent zonder aanslag te maken kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Een prima autolak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer het aanzien die het had toen je hem voor het eerst zag. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die sprankelende kleuren van een vierwieler? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de gelakte laag. Dat wordt gedaan met glas-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw auto kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glas-coating is een transparante laag over de bestaande lak heen, door dit blijft je heilige koe vele jaren extra beschermd. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst compleet gewassen moet zijn om de gel te laten pakken. Na deze glascoating valt het vuil en regen er zo van af, je auto blijft helemaal droog.

Bovendien de binnenzijde van je auto kunnen we volledig opknappen zodat je met een tevreden gevoel een passagier kan Klik hier meenemen. Leren autostoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenzijde aanwezig is is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Als je de heilige koe al een langere tijd hebt is deze niet zo fatsoenlijk meer als dat de bedoeling is. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu gezien worden met een vies auto interieur. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Veel mensen vinden een nieuw gekochte Bmw prettig geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Wij verbloemen de vervelende geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer lekker ruikt.

Om je heilige koe volledig van binnen en buiten fatsoenlijk te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Ook kan je zelf prefereren om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw vierwieler fris kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons als voorbeeld bij je familie wilt aanbevelen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Geef onze website een bezoek zodat je nog veel meer inlichtingen kan verkrijgen.

Report this wiki page